Termeni & Condiții

Te rugăm să citești cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru www.venicold.ro. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, ești de acord să respecti termenii și condițiile expuse mai jos.

Descrierea serviciului www.venicold.ro este un site care oferă recenzii, opinii și informații despre produsul Venicold. De asemenea, site-ul conține linkuri de redirecționare către magazine online unde produsul poate fi achiziționat.

Înregistrare și cont Nu este necesar să vă înregistrați sau să vă creați un cont pentru a accesa conținutul de pe site. Totuși, anumite funcționalități pot necesita crearea unui cont, caz în care veți fi notificat. La înregistrare, veți furniza informații personale precum nume, adresă de email, vârstă etc. Sunteți responsabil pentru acuratețea acestor informații.

Conținutul site-ului Toate articolele, recenziile, opiniile și orice alte tipuri de conținut de pe site sunt furnizate exclusiv în scop informativ. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio decizie luată de utilizatori în baza acestui conținut. De asemenea, nu garantăm că descrierile sau specificațiile produselor prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate.

Proprietate intelectuală Conținutul site-ului nostru (text, grafică, logo, imagini, video etc.) este protejat de drepturi de autor și este proprietatea companiei noastre. Este interzisă copierea, modificarea sau redistribuirea conținutului fără acordul nostru prealabil.

Politica de confidențialitate Pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre, colectăm și prelucrăm anumite date cu caracter personal. Pentru detalii despre ce informații colectăm, cum le folosim și cum le protejăm, vă rugăm consultați Politica de Confidențialitate.

Limitarea răspunderii Compania noastră nu își asumă nicio răspundere pentru erori, omisiuni sau informații înșelătoare prezente pe site. De asemenea, nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu direct sau indirect rezultat din utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia.

Legături către alte site-uri Site-ul poate conține legături către site-uri terțe, asupra cărora nu deținem controlul. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Vă încurajăm să citiți termenii și condițiile aplicabile pe acele site-uri.

Modificarea termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acești termeni și condiții. Vă rugăm să verificați periodic actualizările. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptul dvs. pentru noii termeni.

Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de termenii și condițiile prezentate, ne puteți contacta folosind formularul de contact de pe site.