Politică de confidențialitate

La www.venicold.ro, confidențialitatea utilizatorilor noștri este extrem de importantă pentru noi. Această politică de confidențialitate descrie ce informații colectăm de la utilizatorii noștri, cum le colectăm și ce facem cu acestea. Te rugăm să citești cu atenție această politică pentru a înțelege modul în care prelucrăm datele personale.

Informații colectate

Colectăm următoarele tipuri de informații de la utilizatorii noștri:

  • Informații furnizate voluntar de utilizator, precum nume, adresă de email, vârstă, sex, interese etc. Aceste informații sunt colectate prin diverse formulare disponibile pe site.
  • Informații tehnice, inclusiv adresa IP, informații despre browser, informații despre dispozitiv, pagini vizitate etc. Aceste informații sunt colectate automat prin intermediul cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire similare.
  • Informații obținute prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi date demografice, interese etc.

Utilizarea informațiilor

Folosim informațiile colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a ne personaliza serviciile și a le îmbunătăți continuu în baza preferințelor utilizatorilor noștri
  • Pentru a trimite comunicări de marketing, newslettere, oferte promoționale etc. utilizatorilor care și-au dat consimțământul
  • Pentru a înțelege cum utilizează clienții site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența de navigare
  • Pentru a ne conforma diferitelor obligații legale, fiscale sau de reglementare

Păstrarea și securitatea informațiilor

Informațiile colectate vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau atât timp cât informațiile sunt relevante pentru scopurile expuse în această politică.

Luăm măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile utilizatorilor noștri împotriva oricăror accesări, modificări sau distrugeri neautorizate.

Linkuri către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri. Această politică se aplică doar pentru datele colectate pe site-ul nostru și nu ne asumăm responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate ale altor site-uri.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această politică pentru a o adapta la noi practici. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și, dacă sunt semnificative, le vom evidenția mai clar.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți pe pagina de contact.